Maaltijdsalade met runderreepjes

Ingrediënten:

300 gram runderreepjes à la minute

zout

1 flesje woksaus teriyaki*

250 g kastanjechampignons

1 paksoi

125 g taugé

100 g spinazie

1 zakje cashewnoten*

1 lente uitje, in ringen

  1. Bestrooi het vlees met zout en marineer met een half flesje woksaus. Maak de champignons schoon en marineer deze in de rest van de woksaus.
  2. Breng een grote hoeveelheid water aan de kook. Snijd de paksoi fijn en leg deze in de vergiet. Giet het gekookte water over de paksoi en de taugé en spoel direct af met koud water. Laat het uitlekken.
  3. Was de spinazie en laat deze uitlekken.
  4. Meng taugé, spinazie en paksoi door elkaar en verdeel het over vier borden.
  5. Verhit olie in een wok en bak de runderreepjes op hoog vuur circa 3 tot 4 minuten. Houd het vlees apart.
  6. Verhit in dezelfde wok nog wat olie en bak de champignons enkele minuten.
  7. Meng het vlees en de champignons met bakvocht door de salade en voeg de cashewnoten en lente-ui toe.
  8. Lekker brood of pasta.

Eet smakelijk!

Ingrediënten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar in onze winkel.