Pita met gehaktballetjes in zoet-zure woksaus

Ingrediƫnten

350 gram gehakt (half-om-half)
1 sjalotje, gesnipperd
1 teen knoflook, geperst
Molen zeezout mix chili peper*
1 ei
50 gram paneermeel
4 eetlepel plantaardige olie
1 flesje woksaus zoet-zuur*
1 zak wokgroenten naar keuze
1 pak pitabroodjes (8 stuks)

1. Meng het gehakt met de sjalotsnippers, de knoflook, wat zeezout, het ei en het paneermeel. Draai er balletjes van ter grootte van een walnoot.
2. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en braad de balletjes rondom bruin en gaar.
3. Voeg de woksaus toe en laat alles goed doorwarmen.
4. Verhit de overige olie in een wok en wok de groentenmix beetgaar.
5. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6. Snijd de broodjes open en vul ze voor een deel met de wokgroenten. Leg daar enkele gehaktballetjes met saus op en bedek met nog een laagje knapperige groenten.

Eet smakelijk!