Fairtrade Week bij Eerlijk! Genieten en veranderde openingstijden

Fairtrade week bij Eerlijk!Genieten

Van 5 tot en met 13 mei is het Wereld Fairtrade week. Het internationale thema dit jaar is: stand4fairness. Miljoenen boeren die ons voedsel produceren verdienen niet genoeg om hun eigen gezin te voeden. Wij kunnen dit helpen veranderen. Fairtrade betekent betere prijzen en fatsoenlijke werkomstandigheden voor boeren en werknemers. Wij staan op voor eerlijkheid!

En het aanbod fairtrade producten is enorm. Wereldwijd zijn er meer dan 35.000 producten te koop. Keus genoeg! Ook in onze winkel.

In deze week kunt u bij ons dobbelen voor korting op onze nonfood producten. De korting kan oplopen tot wel 30%. Onze winkel staat vol met nieuwe fairtrade producten,  er is vast wel iets voor u bij. Misschien een mooi geschenkje voor Moederdag?

 

Op 6 mei, als het dorp in het teken staat van Lentekriebels, hebben wij soep op de stoep.   We delen gratis soep uit, een vrijwillige bijdrage kan worden gegeven. Deze komt ten goede aan het project in Cochabamba van GOVOS, een educatief centrum voor opvang van jongeren en kinderen in Colombia. Voor meer informatie kunt u kijken op hun site www.govos.nl.

 

We beginnen  met een nieuwe actie. Elke maand  is er een  Tony chocolonely van de maand voor de speciale prijs van €2,50. In de maand mei is dat de witte chocola.

 

Veranderde Openingstijden

Vanaf heden zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00. Tussen 1 oktober en 1 april openen wij om 11.00 uur. Zondag blijft hetzelfde.

 

Houdt onze website en/of facebook pagina in de gaten om  niets te missen.