Heel Gorssel bakt fair!

Mascarpone-citroentaart

Mascarpone-citroentaart

Op 4 november 2016 organiseert Eerlijk!Genieten weer een Fair Trade bakwedstrijd. Een deskundige jury kiest het lekkerste recept en de beste uitvoering. Iedereen (jong en oud) wordt van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Kom onze jury verrassen met uw fantastische (hartige) taart, cake of andere verwennerij!

Hoe doet u mee?

  1. Schrijf je voor vrijdag 28 oktober 2016 in door het invullen van het formulier in de winkel (hoofdstraat 43E, Gorssel), door het mailen van uw naam aan kom@eerlijkgenietengorssel.nl of door middel van het sturen van een bericht met jouw naam aan de facebookpagina van ‘Eerlijk!Genieten’. Geef bij uw aanmelding ook aan wat u gaat maken. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Dus schrijf u snel in.
  2. Koop 2 Fair Trade-gecertificeerde ingrediënten en maak hiermee uw favoriete recept!
  3. Breng uw creatie op vrijdag 4 november 2016 tussen 14.00 en 17.00 uur naar de winkel van Eerlijk!Genieten. Neem ook het recept mee waarop staat welke ingrediënten Fair Trade zijn.

Wat kunt u winnen?

Er zijn leuke en lekkere prijzen te winnen voor de 3 beste creaties. Daarnaast zal het winnende recept op de site van Eerlijk!Genieten komen te staan.

De creaties worden net als de voorgaande edities beoordeeld door onze ervaren jury die bestaat uit bakker Gerrit van Helvoort, chefkok Jeroen Wendt (het Bosrestaurant) en de winnares van de fairtrade-bakwedstrijd 2014, Annemarie van der Peyl. De prijsuitreiking is op 4 november 2016 om 20.30 uur in de winkel Eerlijk!Genieten. Daarna kunnen de taarten, cakes, etc. natuurlijk geproefd worden.

Alvast veel bakplezier en tot ziens op vrijdag 4 november 2016!