Fairtrade week!

 

Fairtrade week bij Eerlijk!genieten in Gorssel

De Fairtrade Week komt er weer aan! Deze zal plaatsvinden van 27 oktober tot 4 november. Het thema van de Fairtrade Week staat in teken van Women Empowering.

Het thema, Women Empowering, is belangrijk voor de Fairtrade Week omdat ongelijkheid een grote belemmering is voor de menselijke ontwikkeling, zo ook in de fairtrade wereld. Fairtrade wil ongelijke machtsrelaties doorbreken zodat er meer gendergelijkheid komt en vrouwen meer macht krijgen. Dit willen ze bereiken door het vrouwelijke humane, sociale, financiële en fysieke kapitaal te versterken. Meer informatie vind u op fairtradegemeenten.nl.

Bij Eerlijk!genieten in Gorssel bent u aan het juiste adres voor al uw fairtrade aankopen. Van originele cadeau artikelen, zoals scrap metal vogels uit Afrika, sjaals uit Nepal, bronzen beelden uit Burkina Faso tot een lekkere fles wijn of heerlijke koffie en natuurlijk heel veel smaken Tony Chocolonely.
Te veel om hier op te noemen, kom gerust eens lekker snuffelen in onze gezellige winkel.

Tijdens de Fairtrade week is het extra aantrekkelijk. Tijdens deze week mag u bij aankoop vanaf € 10,00 een envelop trekken en als hoofdprijs mag u uw gehele aankoop gratis meenemen. U wint altijd een mooie prijs, de kleinste prijs is 10% korting op uw aankoopbedrag. Ook alvast leuk om voor de feestdagen cadeautjes en chocolade letters in huis te halen.

De openingstijden van de winkel doen mee met de wintertijd. We gaan op doordeweekse dagen een uurtje later open, we zijn dan open van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag blijven we open van 10.00 uur tot 17.00 uur en elke zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Alleen op maandag zijn we de gehele dag gesloten.

Eerlijk!genieten Gorssel werkt uitsluitend met vrijwilligers. Er is op dit moment weer ruimte voor nieuwe medewerkers. Als u interesse heeft in een leuke baan in een gezellige winkel die een bijdrage levert aan een betere wereld, neem dan contact op met Freek Bremer 06 42964985, Marjolein de Vries 06 45464204 of loop binnen aan de Hoofdstraat 43.