Heel Gorssel bakt fair! 2017

Heel Gorssel bakt fair!

Op 10 november 2017 organiseert Eerlijk! Genieten weer dé Fair Trade bakwedstrijd. Iedereen (jong en oud) wordt van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Een deskundige jury kiest het lekkerste recept en de beste uitvoering. Kom onze jury verrassen met jouw fantastische (hartige) taart, cake of andere verwennerij!

Hoe doet u mee?

  1. Schrijf je voor vrijdag 3 november 2017 in door het invullen van het formulier in de winkel (hoofdstraat 43E, Gorssel), door het mailen van uw naam aan kom@eerlijkgenietengorssel.nl of door middel van het sturen van een bericht met jouw naam aan de facebookpagina van ‘Eerlijk! Genieten’. Geef bij uw aanmelding ook aan wat u gaat maken. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Dus schrijf je snel in.
  2. Koop 2 Fair Trade-gecertificeerde ingrediënten en maak hiermee jouw favoriete recept!
  3. Breng jouw creatie op vrijdag 10 november 2017 tussen 14.00 en 17.00 uur naar de winkel van Eerlijk! Genieten. Neem ook het recept (anoniem) mee waarop staat welke ingrediënten Fair Trade zijn.

Wat kunt u winnen?

Er zijn leuke en lekkere prijzen te winnen voor de 3 beste creaties. Daarnaast zal het winnende recept op de site van Eerlijk! Genieten komen te staan.

De creaties worden net als de voorgaande edities beoordeeld door onze ervaren jury die bestaat uit bakker Gerrit van Helvoort, chefkok Jeroen Wendt (het Bosrestaurant) en de winnares van de fairtrade-bakwedstrijd 2016, Silke Pluymert. De prijsuitreiking is op 10 november 2017 om 20.30 uur in de winkel Eerlijk! Genieten. Daarna kunnen de taarten, cakes, etc. natuurlijk geproefd worden.